Sen piggnade vi till..

Så på Måndag piggnade vi till, och efter en Lunch, där jag käkade kyckling spett med ROSA kött, HJÄLP!
körde vi ner till sjön så Gibson fick bada lite. Han älskade det, den lille gamlingen. Jösses, 12 år och som en liten duracell kanin.Sen bar det ut till skogen, till Plätten o Dansk-Johnny på Garden party som varade nästan klockan runt.
HUR nice som helst !Den Danse drog ut dator och hela kitet, så vi skulle få lite musik att "nynna" till.Å Gibson fick blommor i sitt hår :-)Tack till värdparet för en trevlig afton.

Onsdag-Söndag

Var ska man börja ?
Jag är totalt dagvild, och vet inte vad jag gjort på vilken dag..


Onsdag hämtade vi min soffa ialla fall. Lotta & Jonas följde med och hjälpte mig. Tack även till Björn som fick komma och skruva isär eländet för att vi skulle få in den genom min dörr.Fredag kom Mr L, och vi hade lite ballkongfest här hemma hos mig. Riktigt nice..

Så kom Lördagen och det var 30 års fest hos Mia. Höjdpunkten var nog det drama som Mr L stod för. Alla hade varsin roll. Man kunde vara vattenhål, hjältinna eller Saloondörr.Jaa.. sen bjöds det på en maaaassa god mat och dryck. Man blev berusad bara man tittade på det.
Söndagen var soft i min underbara sköna soffa. (fortfarande riktigt stolt över den) :)
Läge för mig & Mr L att köra lära-känna-varann frågor. Hur trevlig kväll som helst.


Bjussar på nen bild när soffan äntligen kommit på plats. Många var vi som ville provsitta. he he


En Burhe´ns soffa


Är det inte det ena så e det det andra. Nu har jag glömt sladden till datorn på jobbet, så nu kan jag inte lägga in bilder från mobban..

Jag har iaf köpt en ny soffa, som e jääättenice !

Hittade en bild på Burhe´ns hemsida, min e likadan som denna förutom att tyget är annorlunda: Också svart, men lite åt Sammets hållet.

Jag myser nu ska ni veta :-)Ändring

Jag tar  NUUUU istället för på Torsdag!! Precis NU börjar min semester.

Fyy fasen säger jag bara vad gött. Känner mig som en riktig gottegris nu.

Tuudles, folks. Uppdaterar så fort jag får tid.. OM jag  får tid.

C U in August.

..det där med att hitta pengar !

Alltså nu är det den ANDRA personen jag känner som hittar pengar som blivit bortglömda, fast denna är nog bäst ändå.

Han städade upp i garderober och utrymmen han inte brukar allt för ofta. Tar fram sina gamla LP skivor, som legat och samlat damm.
Och VIPS ! Ligger där 3.500 SPÄNN bland skivorna !

Och dom har nog legat där flera år, säger han.

Jag är buusglad för din skull, ska du veta. Men jag vill ÅXÅ hitta..
Jag vill städa i min gamla lägenhet, som för övrigt är K-märkt. Jag vill hitta en dold lönndörr. Å DÄR inne uppenbarar sig en himla massa diamanter och juveler, andra krussiduller å en massaaaa pengar.De e min dröm de.

*hehe*

Ditt & Datt

Wohooo. I morgon är sista j*la dagen innan semestern !
Jag bara älskaaar tanken :)

Och den ska jag inleda med Mc-fest & 30 års kalas med några av dom bästa, nämligen Diana , Mr L & Zilla.

Jag har redan vänt på dygnet, eller vad man ska kalla det. Värmen gör väl sitt med antar jag. Igår slocknade jag i soffan till Dr Phil (det var en repris :( ) och sov i 2 timmar. GUDAGOTT ! Sen bar det av på en powerwalk, för att mötas av Diana som satt så fint och väntade på mig där hemma.
Nattsudd med henne och telefonsamtal, och klockan blev nog nästan 03 innan jag somnade (!!)
Men jag är pigg som en nötkärna idag ändå. Är nog för att semestern är nära.Ha re så bra, folks
Ps. Jag ska sluta skriva om långfil nu Ds. ;)Bjussar på en ful-bild från Rocken. Hahaha

Wikipedia om Långfil


Hahaha. Ja jag har snöat in lite på min långfil, tror jag :)

Det var ju svårt att förklara vad det är liksom, så jag gick in på Wikipedia. Här gar vi svaret på vad Långfik är:

LångfilFrån Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Långfil är en sorts filmjölk som kräver låg syrningstemperatur och lång mognad. Den har en mild syrlighet och lite besk smak, och konsistensen är seg och sammanhängande - lång. Långfilens bakteriekultur liknar filmjölkens, men den innehåller även Lactococcus lactis som sätter ihop mjölkens kolhydrater till långa polysackarider, vilket ger den sega konsistensen. Den traditionella långfilen framställdes mest i norra och mellersta Sverige samt i västra Finland, i bygder där man under längre tid befann sig borta från hemgården (i skogen, vid fäboden och slikt) då det var en konserverad form av mjölk.

Långfilsätaren vispar typiskt upp filen lätt i tallriken för att ge den sin rätta sega, jämna konsistens.


Långfil !

Mobilt inlägg. Som bekant är jag ju Norrlänning, och jag kanske är kräsen när det gäller mat, jag vet inte..men jag äter inte Yoggi, inte gröt, inte filmjölk. Jag tycker inte OM det helt enkelt. Dock ÄLSKAR jag långfil ! Alla här nere säger : - Långfil !? Vad fan är DET för nåt ? Jo, jag kan tänka mig att det påminner om filmjölk, men det har en helt annan konsistens. Det är tjockt. Så tjockt att det inte rinner alls, utan vänder du en tallrik långfil upp och ner så faller filen i EN enda hög.. PLOFFS säger det bara. Förstår ni ? Jag kan inte förklara det bättre iaf. Nåväl. Det finns alltså bara att köpa i Norrland, och tills för 1 månad sen hade jag inte ätit långfil på 9 år. En dag säger Diana: MAMMA, dom har långfil på Maxi ! ! Jag tog raska steg mot hyllan..och där står dom, 2 paket långfil och bara skriker efter att få komma hem till min kyl. Jag åt och njöt.. Mmm, och det går utmärkt att äta det i Atkins med, så jag åt med gott samvete. Några dagar senare står jag vid filhyllan igen. TOMT ! Filen lyser med sin frånvaro. Jag köpte dom 2 litrarna som fanns innan, och inga fler har kommit in. En vecka senare finns dom där igen. 2 st enliters långfil, som jag snabbt råffar åt mig. Samma mönster följde dom nästkommande veckorna. Maxi tog hem 2 liter i veckan liksom. Dom kunde ju liksom inte fatta vad Som hände plötsligt, och dom blev glada så klart att långfilen plötsligt går ÅT. Och till MIN fasa ser jag igår att där i filhyllan står inte längre 2 paket utan SEX Paket ! *** Ehm.. Vad gör man NU då ? Hahaha. Den som gräver en grop.. ..

RSS 2.0